Programmeerklus ergens in Nederland

This text will be in dutch because it is only interresting for people in holland:

Hoi,

Ik ben Rogier van Doggenaar, (Geb. 25-02-1978)
Ik woon in het midden van Nederland en werk voor een ICT bedrijf Bobit B.V. Ik zit al enige tijd in de leegloop en wil dolgraag weer aan het werk. Ik ben op zoek naar een leuke programmeerklus, liefst ergens in het midden of oosten van het land.

Het maakt me op zich niet zoveel uit welke programmeertaal er gebruikt wordt. Ik ben niet echt gespecialiseerd in n programmeertaal. Ik ken een heleboel programmeertalen een beetje sommige iets beter dan andere. Ik vind het leuk om nieuwe programmeertalen te leren of mijn bestaande kennis over een bepaalde taal uit te breiden. Momenteel ken ik de volgende talen:

Visual Basic
Visual Basic for Applications
C
C++
Pascal
Basic
PHP
HTML
JavaScript
INGRES II 4GL
FORTRAN
FLASH
DCL (VMS)

Ik heb nog niet echt werkervaring op kunnen doen met programmeren,
maar je moet ergens beginnen... Ik zit thuis wel veel te programmeren, veelal Visual Basic. Voor mijn huidige bedrijf heb ik de website gemaakt in Flash (www.bobit.nl) en ben ik bezig met een intranet applicatie in PHP. C en C++ heb ik nooit echt veel mee gedaan, maar zou ik wel dolgraag beter willen leren. Bovendien lijkt de syntax erg op PHP wat ik ondertussen al aardig beheers. Ik leer programmeertalen aardig vlot. voorbeeld: In november kwam ik bij Bobit werken en had nog nooit iets met Flash gedaan, sterker nog ik kende alleen de Flash player en had de ontwikkel tool nog nooit gezien... Na een boek in 24 uur en een voorbeeld website draaide in december de nieuwe versie van de website in flash. Ik kende op dat moment ook nog geen PHP, maar met behulp van de helpfiles die ik gedownload heb van Internet heb ik nu toch aardig mooie sripts gemaakt voor ons intranet.

Ik hoop dat iemand deze tekst leest en denkt:"Dit is de geknipte persoon voor een klus bij ons bedrijf."

Neem dan contact op met Wim de Boer of Bob Oosterman van Bobit B.V.(0182-394903). Je kunt natuurlijk ook een email sturen naar [email protected]
voor meer info zie http://www.bobit.nl


;-)
-mac-
mailto:[email protected]
the Netherlands...

Sign In or Register to comment.

Howdy, Stranger!

It looks like you're new here. If you want to get involved, click one of these buttons!

Categories