Howdy, Stranger!

It looks like you're new here. If you want to get involved, click one of these buttons!

Categories

My BIG problem still not solved, it kills me

Hi guys, i still have this problem with my perl script. Im spending hours on the web to find a solution for it. My problem is this:



1. i have a perl script

2. this perl script reads text from a textfile

-the textfile is a *.txt file.

3. the text is put in variabeles

4. i use the variabeles to print them in html code for my page



For opening the textfile i use:

open (A "tag_news.txt") || die bla bla bla.....



When i use this with xitami (the offline webserver for windows that supports perl) it works perfectly. If i upload the script into my cgi-bin on my server that supports cgi/perl it doesnt work, but it gives a "http 500" error.



i checked my script on:

* the "#usr/bin/perl" line

* on the header of the html

* i checked it with the "perl -w" command

* i checked it with the "perl -cw" command

* i checked that my server is running under UNIX



And i heard something about setting script permissions by using CHMOD command. I did that too and it still didnt work. I AM SO DESPERATE, i just don't know what to do anymore. I NEED HELP DESPERATLY!



If you think you can help me, please submit a reply or email me or icq me (33080477)

Any help would be greatly appreciated.


URL:http://hammer.prohosting.com/~dundee/cgi-bin/frameset.html

Comments

  • : Hi guys, i still have this problem with my perl script. Im spending hours on the web to find a solution for it. My problem is this:

    :

    : 1. i have a perl script

    : 2. this perl script reads text from a textfile

    : -the textfile is a *.txt file.

    : 3. the text is put in variabeles

    : 4. i use the variabeles to print them in html code for my page

    :

    : For opening the textfile i use:

    : open (A "tag_news.txt") || die bla bla bla.....

    :

    : When i use this with xitami (the offline webserver for windows that supports perl) it works perfectly. If i upload the script into my cgi-bin on my server that supports cgi/perl it doesnt work, but it gives a "http 500" error.

    :

    : i checked my script on:

    : * the "#usr/bin/perl" line

    : * on the header of the html

    : * i checked it with the "perl -w" command

    : * i checked it with the "perl -cw" command

    : * i checked that my server is running under UNIX

    :

    : And i heard something about setting script permissions by using CHMOD command. I did that too and it still didnt work. I AM SO DESPERATE, i just don't know what to do anymore. I NEED HELP DESPERATLY!

    :

    : If you think you can help me, please submit a reply or email me or icq me (33080477)

    : Any help would be greatly appreciated.

    :






Sign In or Register to comment.