Howdy, Stranger!

It looks like you're new here. If you want to get involved, click one of these buttons!

Categories

Get Internet File Size (HTTP)

porodoroporodoro Member Posts: 230

Is it possible in delphi ? if yes , can you post some working code ?.


ThankS

Comments

  • zibadianzibadian Member Posts: 6,349
    [b][red]This message was edited by zibadian at 2006-2-25 1:2:7[/red][/b][hr]
    :
    : Is it possible in delphi ? if yes , can you post some working code ?.
    :
    :
    : ThankS
    :
    Yes:
    [code]
    NMHTTP1.Host := 'www.somesite.com';
    NMHTTP1.Get;
    ShowMessage(Format('Size: %d', [Length(NMHTTP1.Body)+Length(NMHTTP1.Header)]);
    [/code]

    Note: the automatic formatting changes the name of the component used. In the edit box you see the name as I typed it.
  • porodoroporodoro Member Posts: 230
    : [b][red]This message was edited by zibadian at 2006-2-25 1:2:7[/red][/b][hr]
    : :
    : : Is it possible in delphi ? if yes , can you post some working code ?.
    : :
    : :
    : : ThankS
    : :
    : Yes:
    : [code]
    : NMHTTP1.Host := 'www.somesite.com';
    : NMHTTP1.Get;
    : ShowMessage(Format('Size: %d', [Length(NMHTTP1.Body)+Length(NMHTTP1.Header)]);
    : [/code]
    :
    : Note: the automatic formatting changes the name of the component used. In the edit box you see the name as I typed it.
    :
    Whitch component i have to install for this to work?
    Thanks.

  • zibadianzibadian Member Posts: 6,349
    : : [b][red]This message was edited by zibadian at 2006-2-25 1:2:7[/red][/b][hr]
    : : :
    : : : Is it possible in delphi ? if yes , can you post some working code ?.
    : : :
    : : :
    : : : ThankS
    : : :
    : : Yes:
    : : [code]
    : : NMHTTP1.Host := 'www.somesite.com';
    : : NMHTTP1.Get;
    : : ShowMessage(Format('Size: %d', [Length(NMHTTP1.Body)+Length(NMHTTP1.Header)]);
    : : [/code]
    : :
    : : Note: the automatic formatting changes the name of the component used. In the edit box you see the name as I typed it.
    : :
    : Whitch component i have to install for this to work?
    : Thanks.
    :
    :
    This code uses the TNMHTTP component, but you could also use the TidHTTP component.
  • porodoroporodoro Member Posts: 230
    : : : [b][red]This message was edited by zibadian at 2006-2-25 1:2:7[/red][/b][hr]
    : : : :
    : : : : Is it possible in delphi ? if yes , can you post some working code ?.
    : : : :
    : : : :
    : : : : ThankS
    : : : :
    : : : Yes:
    : : : [code]
    : : : NMHTTP1.Host := 'www.somesite.com';
    : : : NMHTTP1.Get;
    : : : ShowMessage(Format('Size: %d', [Length(NMHTTP1.Body)+Length(NMHTTP1.Header)]);
    : : : [/code]
    : : :
    : : : Note: the automatic formatting changes the name of the component used. In the edit box you see the name as I typed it.
    : : :
    : : Whitch component i have to install for this to work?
    : : Thanks.
    : :
    : :
    : This code uses the TNMHTTP component, but you could also use the TidHTTP component.
    :
    I searched the listbox items 1 by 1 , but i cant find the class name.
    Also i've searched on google but i got no results......

  • zibadianzibadian Member Posts: 6,349
    [b][red]This message was edited by zibadian at 2006-2-25 6:56:3[/red][/b][hr]
    : : : : [b][red]This message was edited by zibadian at 2006-2-25 1:2:7[/red][/b][hr]
    : : : : :
    : : : : : Is it possible in delphi ? if yes , can you post some working code ?.
    : : : : :
    : : : : :
    : : : : : ThankS
    : : : : :
    : : : : Yes:
    : : : : [code]
    : : : : NMHTTP1.Host := 'www.somesite.com';
    : : : : NMHTTP1.Get;
    : : : : ShowMessage(Format('Size: %d', [Length(NMHTTP1.Body)+Length(NMHTTP1.Header)]);
    : : : : [/code]
    : : : :
    : : : : Note: the automatic formatting changes the name of the component used. In the edit box you see the name as I typed it.
    : : : :
    : : : Whitch component i have to install for this to work?
    : : : Thanks.
    : : :
    : : :
    : : This code uses the TNMHTTP component, but you could also use the TidHTTP component.
    : :
    : I searched the listbox items 1 by 1 , but i cant find the class name.
    : Also i've searched on google but i got no results......
    :
    :
    TNMHTTP is part of the FastNet components, and TidHTTP of Indy.

    I got 559 hits on TidHTTP using google: http://www.google.nl/search?q=tidhttp

    The first being: How do I use a TIdHTTP with a HTTP Proxy?


  • porodoroporodoro Member Posts: 230
    [b][red]This message was edited by porodoro at 2006-2-25 10:27:2[/red][/b][hr]
    : [b][red]This message was edited by zibadian at 2006-2-25 6:56:3[/red][/b][hr]
    : : : : : [b][red]This message was edited by zibadian at 2006-2-25 1:2:7[/red][/b][hr]
    : : : : : :
    : : : : : : Is it possible in delphi ? if yes , can you post some working code ?.
    : : : : : :
    : : : : : :
    : : : : : : ThankS
    : : : : : :
    : : : : : Yes:
    : : : : : [code]
    : : : : : NMHTTP1.Host := 'www.somesite.com';
    : : : : : NMHTTP1.Get;
    : : : : : ShowMessage(Format('Size: %d', [Length(NMHTTP1.Body)+Length(NMHTTP1.Header)]);
    : : : : : [/code]
    : : : : :
    : : : : : Note: the automatic formatting changes the name of the component used. In the edit box you see the name as I typed it.
    : : : : :
    : : : : Whitch component i have to install for this to work?
    : : : : Thanks.
    : : : :
    : : : :
    : : : This code uses the TNMHTTP component, but you could also use the TidHTTP component.
    : : :
    : : I searched the listbox items 1 by 1 , but i cant find the class name.
    : : Also i've searched on google but i got no results......
    : :
    : :
    : TNMHTTP is part of the FastNet components, and TidHTTP of Indy.
    :
    : I got 559 hits on TidHTTP using google: http://www.google.nl/search?q=tidhttp
    :
    : The first being: How do I use a TIdHTTP with a HTTP Proxy?
    :
    :
    :
    Indy's website(http://www.indyproject.org/) seems to be offline . I will try again later..
    Anyway thanks for your time.



  • porodoroporodoro Member Posts: 230
    [b][red]This message was edited by porodoro at 2006-2-27 8:10:41[/red][/b][hr]
    : [b][red]This message was edited by porodoro at 2006-2-25 10:27:2[/red][/b][hr]
    : : [b][red]This message was edited by zibadian at 2006-2-25 6:56:3[/red][/b][hr]
    : : : : : : [b][red]This message was edited by zibadian at 2006-2-25 1:2:7[/red][/b][hr]
    : : : : : : :
    : : : : : : : Is it possible in delphi ? if yes , can you post some working code ?.
    : : : : : : :
    : : : : : : :
    : : : : : : : ThankS
    : : : : : : :
    : : : : : : Yes:
    : : : : : : [code]
    : : : : : : NMHTTP1.Host := 'www.somesite.com';
    : : : : : : NMHTTP1.Get;
    : : : : : : ShowMessage(Format('Size: %d', [Length(NMHTTP1.Body)+Length(NMHTTP1.Header)]);
    : : : : : : [/code]
    : : : : : :
    : : : : : : Note: the automatic formatting changes the name of the component used. In the edit box you see the name as I typed it.
    : : : : : :
    : : : : : Whitch component i have to install for this to work?
    : : : : : Thanks.
    : : : : :
    : : : : :
    : : : : This code uses the TNMHTTP component, but you could also use the TidHTTP component.
    : : : :
    : : : I searched the listbox items 1 by 1 , but i cant find the class name.
    : : : Also i've searched on google but i got no results......
    : : :
    : : :
    : : TNMHTTP is part of the FastNet components, and TidHTTP of Indy.
    : :
    : : I got 559 hits on TidHTTP using google: http://www.google.nl/search?q=tidhttp
    : :
    : : The first being: How do I use a TIdHTTP with a HTTP Proxy?
    : :
    : :
    : :
    : Indy's website(http://www.indyproject.org/) seems to be offline . I will try again later..
    : Anyway thanks for your time.
    :
    I've installed indy 10 , but when i run the project , the screen freezes and this window pops up :
    [img]http://img516.imageshack.us/img516/8716/ax12pw.jpg[/img]
    i've searched for the file , but cant find it in the installation folder..

    edit : it happens with all objects ! , whats going on ? i used the self installation program to install it..


Sign In or Register to comment.